Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Για τους ουφολόγους οπαδούς του Καλογεράκη ! Απάτη τα περί "Ανδρομέδιων διαγαλαξιακών συνομοσπονδιών" ! Μασώνοι κάποιοι "αρχαιολάτρες" που προσπαθούν να παρασύρουν όλους εμάς..

  Ο κ. Φουράκης σε συνέντευξή του πριν πεθάνει αποκαλύπτει την απάτη του Καλογεράκη περί "διαγαλαξιακών συνομοσπονδιών" κλπ,αναφέρει και το περιστατικό που του έδωσε την ιδέα της απάτης και αποκαλεί μασώνους τους Κεραμυδά,Αναστασάκη και Καλογεράκη.Δείτε το και διαδώστε το γιατί εχει παραγίνει με πολλούς Έλληνες που περιμένουν βοήθεια απ' τους "Ανδρομέδιους" του Καλογεράκη !!






3 σχόλια:

  1. Για τον κ.Καλογεράκη, επειδή έτυχε να τον γνωρίσω πολύ πριν τα βιβλία όταν αποστρατεύθηκε ως συνταγματάρχης και πήρε τιμητικά τον βαθμό του Ταξίαρχου, άλλο αν έβαζε να τον φωνάζουν στρατηγό, τίποτα δεν φανέρωνε ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν δυνατόν να γνωρίζει ή να έχει κάποιο ενδιαφέρον για όλα όσα μετά ως χείμαρρος παρουσίασε και μάλλον δεν ήξερε, μέχρι το 1995 τίποτα, γιατί και κανένα στοιχείο του χαρακτήρα του δεν φανέρωνε ότι ήταν κάτι διαφορετικό από έναν συνηθισμένο στρατιωτικό "καραβανά". Αυτός ήταν και ο λόγος που με εξέπληξαν οι δημοσίευσεις του αρχικά αν και όλα ξεκαθάρισαν όταν είδα το κάτω μέρος του εξώφυλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Καλογεράκης έχει απαντήσει επ' αυτού.

    Καλησπέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει ο Καλογεράκης ας λέει ότι θέλει.
    Η Πριγκίπισσα της Ιαπωνίας λέει τα ίδια, και άλλοι στο εξωτερικό με ελαφρές αποχρώσεις πάνω κάτω τα ίδια και ιδιαίτερα για την 22 Δεκ 2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails